Affiliate program

A parfumcenter.hu biztosítja a bannert, a kiváló terméket és szolgáltatást, Önnek csupán ajánlania kell minket!

Mi is az Affiliate program?

A honlap tulajdonosa (Ön), affiliate hirdetést (parfumcenter.hu) helyez el a saját weboldalán, így átkattintással potenciális vásárlókat küld honlapunkra. Ezért mi jutalékot fizetün Önnek, minden megvásárolt termék után.

Tehát, Önnek semmi mást nem kell tennie, mint oldalára kihelyezni egy bannert, és várni, hogy jutalékai megérkezzenek. Nem kell foglalkoznia a szállítással, raktározással, rendelésekkel, ügyfélszolgálattal, csupán annyi a teendője, hogy egy frekventált, mindenki által látható helyre kihelyezze hirdetésünket!

Hogyan lehetséges mindez?

Korszerű programunknak köszönhetően rendszerünk "megjegyzi" első vásárlóját, és további vásálásoknál is automatikusan az Ön számlájához (Affiliate azonosítójához) íródnak az újabb jutalékok.

Mekkora pluszbevételre tehet szert, ha elhelyezi bannerünket?

Természetesen minél több helyen reklámozza vállalkozásunkat (akár hírlevelében), annál több érdeklődő jut el weboldalunkra, így törvényszerűen nő az általuk bonyolított forgalom is, azaz az Ön bevétele!

Az alábbi tarifatáblázat segítségével részletesen is áttekintheti, mekkora jutalékot generálnak a vásárlások számlájára:

AFFILIATE PROGRAMUNK
Platinum csomag
Alkalom 1. 2. 3. 4. 5.
kozmetikai termékek után 10% 8% 6% 4% 2%
parfüm rendelés esetén 1000Ft 800Ft 600Ft 400Ft 200Ft
Arany csomag
kozmetikai termékek után 8% 6,5% 5% 3,5% 2%
parfüm rendelés esetén 800Ft 650Ft 500Ft 350Ft 200Ft
Ezüst csomag
kozmetikai termékek után 6% 5% 4% 3% 2%
parfüm rendelés esetén 600Ft 500Ft 400Ft 300Ft 200Ft

A jutalékok az ÁFA-t tartalmazzák!

Hogyan kezdjen hozzá?

Jelentkezzen programunkra a pr@parfumcenter.hu e-mail címen. Ezt követően írja meg nekünk honlapjának, esetleg honlapjainak url-jét, majd hozzáférését adunk programunk online felületéhez. Itt tudja kiválasztani az Ön oldalára kerülő banner stílusát, méretét, melyet fel szeretne tenni weboldalára. A honlapjáról érkező látogató a bannerre kattintva átadja rendszerünknek az Ön partner-azonosítóját, így amikor ez a látogató vásárol a Parfumcenter.hu rendszerében, mi tudni fogjuk, hogy Ön volt az ajánlója!

Partner program e-mail marketinggel

Jelenítse meg ajánlatainkat saját hírlevelében, aláírásában, használja ki már meglévő email-marketing kapacitásait. Az e-mailen keresztül érkező ügyfeleket is ugyanúgy kezeljük, mint a banneren keresztül érkezett látogatókat.

Parfumcenter Programjának előnyei:

  • Ön oldaláról érkező látogatót a rendszerünk 1 évig tárolja, így ha nem az Ön oldaláról kattintott és forgalmat general, akkor is jóváírjuk az összeget a számláján!
  • Az ügyfél további 5 vásárlása után is adunk jutalékot
  • Ön látja az átkattintások számát és az eladások utáni jutalékot
  • Önnek nem kerül pénzbe

Már meglévő affiliate fiókjába szeretne bejelentkezni, kattintson ide!
Amennyiben csatlakozni szeretni affiliate programunkhoz vagy bármilyen észrevétele, kérdése lenne, forduljon bizalommal kolleganőnkhöz: pr@parfumcenter.hu