• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • +36-1/696-0445
  • info@parfumcenter.hu

Őszi parfüm horoszkóp


Vízöntő

Igazán társaságkedvelő vagy, szeretesz a spiritualitásokkal foglalkozni. Az alkotás és az újítás tesz téged boldoggá. Egy nagy művész szunnyad benned, mely kiteljesül, ha megkapod a teljes szabadságot! Azonban az év vége felé közeledve meg kell tanulnod mérsékeltebben élni. Eredeti és független személyiségedhez Yves Saint Laurent merész illatai illenek.

Halak

Egészen novemberig lélegzetelállító lesz a szerelmi életed, majd egy új periódus kezdődik életedben. Álmodozó vagy és érzelmes. Bármikor kapható vagy arra, hogy új parfümöt válassz magadnak, de azért mindig van egy üvegcse a polcodon a kedvenc daraboddal. Az ideális illatod egyszerre természetes és édeskés, idén próbáld ki Giorgio Armani legújabb parfümjeit.

Kos

Ősszel hajlasz a türelmetlenségre, ezért fontos, hogy ne ragadj le a részleteknél. Próbálj meg kicsit lazítan az év végéhez közeledve! Dinamikus, haladó személyiség vagy, nem félsz kockázatot vállalni, a szerelemben sem. Ezért a szenvedélyes, harsány illatok kiemelik egyéniségedet, mint például a fűszeres Gueralin parfümök!

 

Bika

Elég energiád és jóindulatod van a munkában felmerülő problémák megoldásához, ám magabiztosságodat egy hozzádilló parfümmel tudod fokozni! Szereted a drága luxusillatokat is, azonban mégsem az édes, sokkal inkább a természet természet illatait megidéző, buja, virágos parfümök állnak jól a Bikáknak. A Dsquard2 tervezőpárosa Neked alkotja illatait!

Ikrek

Egy lehetőségekkel teli periódus következik be életedbe, a bolygók melletted állnak, merj kockázatot vállalni! Intelligens és határozott szemlyiség vagy. Nem ragaszkodsz a rutinhoz, egyszerre többféle parfümöt használsz, szereted, ha minden reggel mást fújhatsz magadra. Sokszínű egyéniségedhez a legtöbb illatcsalád jól áll, idén ősszel próbáld ki a legújabb Kenzo parfümöket!

Rák

Az ősz mérsékelt ütemben kezdődik, majd az életrimusod fokozatosan felgyorsul és nehéz lesz tartanod a tempót. Akármennyi idős is lehetsz, a gyermeki éned sosem fog elveszni, bájosságodból és kiegyensúlyozottságbó rengeteg energiát tudsz meríteni. Természetes, virágos Burberry parfümök tökéletesen passzolnak egyéniségedhez!

Oroszlán

A szerencse és szerelem csillagok nem is lehetnek ennél kedvezőbbek, mint most! Hóditásodhoz szeretsz egyedi illatokat viselni, azonban használd mértékkel ezeket a feltűnő parfümöket. Figyelemfelkeltő, különleges, új illatkompozíciók valók az Oroszlánoknak, mint a legújabb Gucci parfüm páros Intense változata!

Szűz

Október végéig motivációd hozzásegít célod eléréséhez, egy friss, új parfüm pedig új lendületet tud adni a további küzdelemhez! Azonban a Szűzek pontosan tudják, melyik illat áll jól nekik, hétközapokon is szereted a rafinált nőies parfümöket, a legújabb Especially Escada parfüm épp ilyen! Férfi szűzeknek pedig a 212 VIP Men kötelező darab:)

Mérleg

Ősszel legyél felkészülve a szerelmi sikerre, hiszen épp úgy, mint munkahelyi projekted is, a legjobb irányba halad! Ezért használj bátran hétköznapokra is csábító illatot! Az édes és fantáziadús illatok állnak jól Neked, közülük azok, melyek nem túl tolakodóak. Válogass a klasszikus és legújabb Verasce parfümök közül, biztos megtalálod a tökéletes illatot!

Skorpió

Idén ősszel lehetőséget kapsz új ötleteid megvalósítására, készülj fel precízen bemutatkozásodra. A magabiztos fellépés elengedhetetlen része a tökéletes parfüm viselése! Előszeretettel használsz exkluzív, ritka parfümöt, csak azért, hogy biztos lehess benne, egyszeri és megismételhetetlen az illatod. Jimmy Choo legújabb női illatában vagy Moschino Forever parfümjében megtalálod, amire vágytál!

Nyilas

Az év egy ígéretes időszaka kezdődött el számodra, életerős, dinamikus személyiséged szárnyalni fog ősszel. A friss illatok közül azok állnak neked jól, amelyek kihangsúlyozzák lendületes éned. Gyakran próbálsz ki új illatokat, és ha benézel egy drogériába, szinte biztos, hogy megszaglászod a parfümújdonságokat. Ezúttal válassz egy szexi Diesel illatot, hölgyeknek a Loverdose-t. férfiaknak a Fuel for Life parfümöt ajánljuk!

Bak

Sok munkával indul az ősz, azonban próbálj meg lazítani és nyitottabb lenni, fordíts több időt magarda! A Bak csillagjegy szülötteinek a fás illatokat érdemes kipróbálni, különösen azokat, melyek elsőre egy kicsit távolságtartónak tűnnek. Hidegebb hónapokra ajánljuk a Prada illatokat vagy hölgyeknek a legújabb Guess Seductive parfümöt!