• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • +36-1/696-0445
  • info@parfumcenter.hu

Téli parfümhoroszkóp 2014/15


Kos
március 21. - április 19.

2014. eddig is a te éved volt, a nagy tettek végrehajtásának, a büszkeségnek és a tündöklésnek az időszaka. Az év vége tehát számodra a hősként tündöklést és a dicsőséget hozza el.  Ez bizonyos értelemben felelősséget is jelent: szüleid, őseid hagyományai és emlékét tisztelettel kell őrizned. Az Uránusz, akinek a céljaid megvalósításához szükséges akaraterőt köszönheted, sokszor makaccsá és önfejűvé tesz majd, ez akár a kapcsolatodra is kihatással lehet. Szerencsére 2015 elején már a Jupiter határozza meg a sorsodat, aki új lehetőségeket nyit számodra a szerelemben, akár új, akár meglévő kapcsolatról legyen szó.

Klasszikus, mégis romantikus illatra van szükséged, olyanra amely kiemeli a tetteid súlyát, de egyszerre nyugodtnak, kiszámíthatónak, gondoskodónak mutat.

Női ajánlatunk: Chanel - Coco Mademoiselle

Férfi ajánlatunk: Diesel - Plus Plus Masculine

 

Bika
április 20. - május 20.

Valószínűleg küzdelmes időszakon vagy túl, számodra az élet most a bizonyításról szól és arról, hogy ellent tudj állni a nehézségeknek. A téli időszakban éppen ezért kiemelten ügyelned kell az egészségedre, hiszen lehet, hogy az utolsó kihívások éppen néhány vírus formájában közelítenek. Törekedj a természetességre, arra, hogy a saját erőforrásaidból és ne külső segítséggel oldd meg a problémákat. Ez áll az egészségre is: legyél tudatos, fejleszd természetes módszerekkel az ellenálló képességedet. Ne aggódj, az erőfeszítéseid nem hiábavalóak. A január és a Jupiter új lehetőségeket, fejlődést, tanulást, sőt, akár hosszú utazást, fejlődési lehetőségeket hoz a számodra.

Most nem túl tolakodó, visszafogott illatokra van szükséged. A természetet idéző, hosszan tartó aromákkal vedd körül magad – ez segíteni fog abban, hogy megőrizd az erődet és sokáig kitarts.

Női ajánlatunk: Giorgio Armani - Acqua di Gioia

Férfi ajánlatunk: Chevignon - Best of Chevignon

 

Ikrek

május 21. - június 21.

Hangulatodat az év utolsó felében a Szaturnusz határozza meg, és nem kímél. Nagyon fontos, hogy megőrizd a vidámságodat, a frissességedet és ne add át magad a letargiának. Ez a bolygó ráadásul az egészségedet is megviseli: főként a tüdődre érdemes most figyelned, éppen ezért ügyelj rá, hogy elkerüld a felső légúti megbetegedéseket, szellőztess rendszeresen és tölts télen is sok időt a friss levegőn. A tél vége szerencsére lehetőséget ad majd neked, hogy elmélyítsd a kapcsolatodat a családoddal  és azokkal, akik közel állnak hozzád. Az utazás különösen jót tesz neked, és szerencsésen is alakul majd ebben az időszakban. Ez a tél a legjobb alkalom, hogy új dolgokat próbálj ki, például megtanulj síelni, vagy kirándulj a zúzmarával borított erdőben!

A nehéz illatokat most könnyen túl fojtónak érezheted. Válassz inkább levegős, könnyed aromákat. A klasszikus téli illatok helyett keress nyugodtan valami tavaszit: a legjobb a virágos, barackos, vagy nem túl fűszeres, keleties hangulatvilág.

Női ajánlatunk: Bvlgari - Omnia Crystalline 

Férfi ajánlatunk: Azzaro - Chorme

 

Rák
június 22. - július 22.

Ez a tél különösen szerencsés időszak a számodra, hiszen három, kozmikus forrásból is érkezik feléd az energia. A Jupiter a szerencsédért, a gyors helyzetfelmérő képességedért felelős, a Szaturnusz erőt ad, míg a Uránusz a belső békéd meglelését segíti. Az Uránusz azonban ellened játszik, ezért könnyen feszültséget tapasztalhatsz, ideges és nyugtalan leszel. Gyakran tapasztalhatod, hogy felmegy a vérnyomásod, esetleg a lázad is, és a veséid épségére is kiemelten figyelned kell! Tarts ki, a tél végével enyhülni fog ez az állapot, mert ismét a Szaturnusz kerül előtérbe az életedben, aki segít majd, hogy újra örömre találj.

Most játékos, mégis ismerős illatokra van szükséged. A gyümölcsös, kellemesen bohókás aromák jót tesznek a kedvednek. Bár télre inkább a melegebb, erőteljesebb illatokat ajánlják, most nyugodtan választhatsz akár hűvösebb hangulatú, könnyedebb, vizesebb keveréket is – ez lehűt, ha a sok feszültség túlhevít.

Női ajánlatunk: Nina Ricci - Nina

Férfi Ajánlatunk: Bvlgari - Aqua Pour Homme

 

Oroszlán
július 23. - augusztus 22.

A téli időszak dicsőséges menetelés is lehetne a számodra, te azonban kivételesen nem elégszel meg azzal, ha a környezeted ünnepel. Rengeteg olyan lehetőséggel találkozol, amelyik a fejlődést, az előrelépés lehetőségét hozza el neked. Könnyedén és szívesen dolgozol, a körülötted állók pedig felismerik a tehetségedet, ami hízeleg neked és új energiákkal tölt fel. A szilveszteri buli is fergetegesnek ígérkezik, hiszen az újjáépült önbizalmad rengeteget segít abban, hogy „igen”-t mondj az életre, a játékosságra és a kalandra.

Válassz karakteres és jól megjegyezhető parfümöt! Itt az ideje, hogy valami igazán erőteljest, klasszikust és ikonikust viselj.

Női ajánlatunk:  Paco Rabanne - Lady Million

Férfi ajánlatunk: Hugo Boss - Boss Bottled

  

Szűz
augusztus 23. - szeptember 22.

Ezt az évet az érzelmeid uralták, a tél pedig különösen kedves időszak lesz a számodra: szívesen töltöd otthon az idődet a társad, vagy a családod társaságában, élvezed a meghittséget a benti meleg biztonságát. Ha párkapcsolatban élsz, előfordulhat, hogy kísért néha a múlt és attól tartasz, hogy elveszítheted a kedvesedet. Ne aggódj, a boldogságod tartós lesz, a félelmekre fordított energiádat fektesd inkább a gondoskodásba, a közös pillanatok élvezetébe. Ne félj, a munkád nem sínyli meg az efféle érzelmi viharokat. Kollégáid most emberi oldaladról ismerhetnek meg, szívesebben mész majd velük bulizni, beszélgetni - ezt pedig nagyon élvezik.

Nyugodtan vállalj be egy játékosabb, fiatalosabb illatot. Elő a gyümölcsökkel, a fűszerekkel, a cédrussal, keresűnaranccsal is! Segít, hogy vidámságot, gazdag érzéseidet hangsúlyozd vele.

Női ajánlatunk:  Aquolina - Pink Sugar

Férfi ajánlatunk: Aquolina - Steel Sugar

 

 

Mérleg
szeptember 23. - október 22.

Az energiáid a tetőpontjukon vannak, te pedig valósággal ragyogsz tőle. A rövidülő nappalok sem tudják kedvedet szegni, te zavartalan frissességgel veted bele magad az egyre hosszabbodó éjszakába. A Jupiter rámenősség és határozottá tesz, ezt pedig a másik nem tagjai is észreveszik. Ha most még egyedül is vagy, ez nem sokáig marad így, talán éppen az óév utolsó éjszakáján köszönt rád a szerelem. A január nem csak egy új év kezdetét jelenti a számodra. Hamarosan új lehetőségek léphetnek az életedbe utazás, tanulási lehetőségek, új kihívások formájában.

Most a tüzes, fűszeres illatok állnak jól neked: telt, keleties aromák, klasszikus, melengető illatú parfümök várják, hogy a visszanyert életerődet hangsúlyozd velük.

Női ajánlatunk: Calvin Klein - Euphoria

Férfi ajánlatunk: Hugo Boss - Baldessarini

 

Skorpió
október 23. - november 21.

Ez az év a tartós kapcsolatokról szól a számodra. Használd ki a hosszú estéket, gyújts gyertyát, várd vacsorával, vedd körül gondoskodással a kedvesedet – kapcsolatotok véglegességét alapozzátok meg ebben az időszakban. Ha egyedül vagy, ne aggódj: nem lesz egyszerű az utat, de valószínűleg  már közel jár hozzád az az ember, aki később akár életed párja is lehet. Fordíts sok figyelmet a környezetedre, ajándékozd meg magad mély és tartalmas beszélgetésekkel. Nem csak az érzelmi életed, a karriered is stabilizálódik ebben az időszakban, a munkád során a jövődet alapozod meg, konkrét, gyakorlatias döntések meghozására kényszerülsz – de szerencsére ezek csupa pozitív dolgot hoznak majd.

Olyan illatot keress, amelyben hosszú távon is megbízhatsz majd. Ha eddig nem mertél elköteleződni, most érdemes válogatni, rá fogsz érezni, hogy mi az, ami mellett hosszú távon ki tudsz tartani. Keress olyan parfümöt, amelyhez kiegészítő, például testápoló, vagy after shave is tartozik, és levezd, ahogyan a hangulat szinte kiépül köréd.

Női ajánlatunk: Versace - Bright Crystal

Férfi ajánlatunk: Antonio Banderas - Seduction in Black

 

Nyilas
november 22. - december 21.

A szerencse a pártodra áll és csupa olyan helyzetet teremt majd, amelyben bizonyíthatsz. A fejlődésben sok régi álmod teljesülhet: ha tervezed, nyugodtan vágj bele az egyetemi jelentkezésbe, fogadd el az állásajánlatot, vagy mondj igent az összeköltözésre, építkezésre.  A tél a megnyugvás, a befelé fordulás időszaka. Fordíts időt a gondolkodásra, a belső épülésre, a vallásra, a filozófiára is. A párkapcsolatodra is nagyon ügyelned kell most, könnyen lehet, hogy partnered most érzi úgy, akár örökre is a kezedbe teheti az életét. Nagyon figyelj azonban: a Szaturnusz könnyelművé tehet, és elronthatod az esélyeidet. Maradj józan – szellemi és fizikai értelemben is. Újévi bulik helyett inkább utazz és pihenj.

A fás, cédrusos, fűszeres illatok nyugtatnak meg igazán, amelyek templomok, szakrális terek meghitt hangulatát idézik. Olyan parfümöt válassz, amely mindig emlékeztet a céltudatosságra, a józan gondolkodásra.

Női ajánlatunk: Gucci - Guilty

Férfi ajánlatunk: Paco Rabanne - Black XS

 

Bak
december 22. - január 19.

Jártál már bálban? Ha nem, itt az ideje kipróbálni, most ugyanis egyszerre van szükséged nyitottságra és a hagyományok tiszteletére. A kivillanó vállak és bokák, a tradicionális szépség csábítása pont neked való, ráadásul az égiek most különösen magabiztossá és karizmatikussá tesznek – a fekete csipkés csábító, vagy az álarcos hódító szerepe áll most igazán jól neked, ráadásul kifejezetten szerencsés időszak ez a számodra – ki ne hagyd a tombolát! A magabiztosság nyitottá ér érzelmessé tesz, szívesen hallgatod meg mások problémáit, a közeledben lévők valódi társra lelnek benned.

Elő a csábító illatokkal! Ha eddig ódzkodtál attól, hogy valami igazán erőteljest próbálj ki, most itt az ideje. Ez a legjobb pillanat akár arra is, hogy olyan parfümöt válassz, amelyet csak különleges alkalmakra viselsz – válassz bátran tartós, intenzíven sugárzó illatot.

Női ajánlatunk: Issey Miyake - L'eau D'Issey

Férfi ajánlatunk: Paco Rabanne - 1 Million

 

                                                                                                                               Vízöntő
január 20. - február 18.

Egyáltalán nem bánod, hogy a hűvösebb idő miatt inkább a szobádban kell ücsörögnöd, sőt, élvezed, ha az idődet az íróasztal mögött töltheted. Az elméd szinte szárnyal, sok problémára találod meg a megoldást, könnyedén fejted meg a legnagyobb rejtélyeket is. A szellemi élénkség a kapcsolatodra is hatással van: igazi szerelmes időszakot élsz meg, nem csupán a szíveddel, de az eszeddel is ráhangolódva (a leendő) partneredre. Ha a házasságot fontolgatjátok, a legjobb, ha hallgatsz a mostani megérzéseidre.

Kerüld a bódító, édeskés illatokat! Bár tél van, válassz inkább a zöld hangulatú, vizesebb aromák közül.

Női ajánlatunk: Acorelle - Lotus Bambou

Férfi ajánlatunk: Versace - Man Eau Fraiche 

Halak
február 19. - március 20.

Ez a tél a harmóniáról szól a számodra: szívesen szöszmötölsz bent, élvezed a lassú reggeleket, amikor mindenki lustálkodik egy kicsi. Az sem bánod, ha sok időt kell egyedül töltened, jól esi egy kicsit olvasgatni, csak magaddal törődni. Ha kapcsolatban élsz, akkor is van most egy kis időd, hogy a saját lelkeddel foglalkozz – érdekes módon a szabadság érzése nem elveszi, hanem megerősíti a szerelmedet.  Ha épp munkát keresel, most különösen jók az esélyeid. Igazán szerencsés akkor leszel, ha valamilyen társadalmi feladatot vállalsz, olyan munkakört, ahol a közösségért tehetsz valamit. 

Az egyensúlyhoz kiegyensúlyozott illat is illik. Válassz tiszta, vizes, friss aromájú parfümöt – olyat, amit csak a maga öröméért is szívesen viselsz.

Női ajánlatunk: Dolce & Gabbana - Light Blue

Férfi ajánlatunk: Giorgio Armani - Acqua di Gio