• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • +36-1/696-0445
  • info@parfumcenter.hu

Téli parfümhoroszkóp 2012/13


Vízöntő (I. 20. - II. 18.)

Itt az ideje, hogy végre magaddal foglalkozz! A téli hónapokban nyugodtan maradj otthon, dőlj hátra és pihenj. A barátaid meg fogják érteni, hogy a szürke, rohanós hétköznapokban egy kis nyugalomra vágysz. A Vízöntőknek a téli hónapok csupa meglepetést tartogatnak, ez főleg a kapcsolatokban fog megnyilvánulni. Ne aggódj, mindenképp pozitív újdonságok várnak rád. Az Agent Provocateur L'Agent parfüm illata igazán passzol majd a meghitt pillanatokhoz. A lovagias Vízöntő kedvenc illata lehet Trussardi My Land férfi parfüm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Halak (II. 19. - III. 20.)

A Halakra jellemző, hogy élénk fantáziájuk és intenzív gondolataik vannak. Ez a fajta kreativitás most különösen segítségedre lehet a munkahelyeden. A hideg évszakban egy olyan feladatot kapsz, amely komoly odafigyelést igényel. Bele fog telni egy kis időbe, mire végzel a rád bízott munkával, de sikeresen fogod teljesíteni az összes nehezebb feladatot is. Az Escada Especially Escada Delicate Notes parfüm erőt ad a munkához, és felfrissít a mindennapokban. A Halak fiúkat Salvatore Ferragamo Attimo Pour Homme parfüm melegíti fel a hidegben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kos (III. 21. - IV. 19.)

A Kosok jobban teszik, ha jobban odafigyelnek az egészségükre. A téli hónapokban könnyű megfázni, vagy elkapni valamilyen betegséget. Figyelj oda az egészségedre, és így teljesen átadhatod magad az ünnepi készülődésnek. Az újévben tett fogadalmaidat sikerül majd tartani, ha elfogadod a körülötted élők segítségét és tanácsait. Először elérhetőbb célokat tűzz ki magad elé, aztán jöhetnek a nehezebb ugrások is. Az Elie Saab Le Parfum női parfüm segíteni fog az akadályok leküzdésében. A férfiaknak Narciso Rodriguez for him Musc Collection fűszeres parfümje ajánlott a hideg napokra.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bika (IV. 20. - V. 20.)

Az újévben próbálj meg nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lenni. A párod ugyanúgy szeretni fog, sőt, ha kevesebbet féltékenykedsz, még jobban értékelni fog. A tél végén egy új lehetőség nyílik meg előtted, amit érdemes kihasználnod, de vigyázz, ne add fel az elveidet, hogy elérd a célod. Próbáld ki a Dolce&Gabbana Pour Femme parfümöt, amivel mindig önmagad lehetsz. A párodat lepd meg a Lacoste Eau De Lacoste L. 12.12 Rouge férfi parfümmel, így biztos nem fog másra nézni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

A nyugtalanság és az Ikrek türelmetlensége az évvégén felerősödik. A munkád során sokat idegeskedsz és ezt a hangulatot sajnos otthon sem tudod levetkőzni. Az újévben valamennyire megoldódnak a gondok, ami miatt idegeskedsz, de rajtad múlik, hogy teljesen eltűnjenek az életedből. Ha Marc Jacobs Tropical Collection Kumquat parfümét használod, a kellemes jázmin illat nyugalmat sugároz, és ez kihat a hangulatodra is. Az Ikrek férfinek a frissítő Giorgio Armani Acqua di Gio Essenza férfi parfüm üdítően fog hatni a jeges időben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

A szentimentális Rák decemberben igazán kiélheti érzelmeit, hiszen Karácsony alkalmával újra összegyűlnek a barátok és a családtagok. Ha nincs még párod, a 2013-as évben rátalálhatsz a szerelemre. Légy nyitott és járj el többet, mert nem tudhatod, mikor és hol vár rád a nagy Ő. A tél második felében figyelj oda a megérzéseidre, mert nem fogsz csalódni bennük. Az érzékek felébresztésére tökéletes illat a Gucci Premiere női parfüm. A Rák férfiak kedvence lehet a téli időszakban a Costume National Homme férfi parfüm fűszeres illatával.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Az Oroszlánok számára a 2013-as év igazán kiegyensúlyozottan indul. Párkapcsolati és munkahelyi szempontból remek időszakot élsz meg, ezért ideje, hogy a hobbiddal foglalkozz. Az év végi hajtás után végre sikerül a kedvteléseidnek szentelni az időt, éld meg a kreatív éned! A következő év ideális lehet műveid kiadására. A barátaid és a szerelmed teljes mértékben melletted állnak, bármibe fogsz is. A Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme parfümmel felébresztheted a benned rejlő művészi hajlamot. Az igazán vadító Oroszlán férfiaknak Jean Paul Gaultier Le Male Silver My Skin parfümje válik be igazán.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Az egész éves megpróbáltatások végre véget érnek, mert 2013 a Te éved lesz! A kitartó munka eredménye végre meghozza gyümölcsét, mert a téli időszak segít átgondolni a dolgokat és új megvilágításba helyezni az életed. Ez akár fizetésemelés vagy egy olyan feladat formájában jelenhet meg, amit kifejezetten rád szabtak. Fogadd el az elismerő hozzászólásokat, hiszen megérdemled. A Cartier Baiser Volé női parfüm méltó jutalmad lesz a kitartó munkáért. A férfiaknak a Van Cleef & Arpels Midnight In Paris parfüm tartogat meglepetéseket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

A Mérlegek számára a szabadság iránti vágy különösen fontos lesz az újévben. Több időt szeretnél egyedül tölteni, feltöltődni, olvasni és kikapcsolni. Párod nehezen fogja megérteni ezt a fajta változást, de végül megbékél vele és rájön, hogy lételemed az önállóság. A családi események szervezésében nagyobb részt fogsz vállalni, mivel ahogy idősebb leszel, egyre nagyobb igényed lesz a családi békére és nyugalomra. A Fendi Fan di Fendi Extreme női parfümmel igazán kiteljesedhetsz. A Mérleg férfiaknak a Jean Paul Gaultier Kokorico a legkitűnőbb választás télre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

A téli időszak ráébreszt, hogy szükséged van egy kis környezetváltozásra. Utazz el, és nézz körül a nagyvilágban! Könnyen találsz útitársat, hiszen a barátaid és a párod is szívesen elkísér. A téli időszak kiváló a sportolásra, legszívesebben a szabadban töltenéd az idődet és beszívnád a finom téli erdő illatát. A Versace Vanitas nőknek készült parfüm a fenyők és fák kellemes illatára emlékeztet. Az Azzaro Pour Homme Night Time férfi parfüm a Skorpiók számára tökéletes illatkompozíciót képvisel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Ezekben a hónapokban figyelj oda jobban a párodra, mert a párkapcsolat egyik fontos alapja, hogy a másikat boldoggá tegyük. Lepd meg egy finom vacsorával, vagy vidd el egy kiállításra, hidd el, értékelni fogja. Az örömszerzés rád is átragad, és boldog leszel, hogy harmonikus életet élsz. A munka miatt ne aggodalmaskodj, egy régi lehetőség újra előkerül. A Christian Dior Dior Addict To Life parfümmel izgalmasan indul az újév. A Mont Blanc Legend férfi parfüm a Nyilasoknak ideális illat.

 

 

 

 

 

Bak (XII. 22. - I. 19.)

A Bak tervező és számító tulajdonságait próbáld meg felcserélni a spontaneitással. A barátaid mostanában nem igazán érnek rá, ami rosszul érint téged. Próbálj meg kikapcsolódni egyedül, az új évben úgyis többet fogtok tudni majd találkozni. Ha szemfüles vagy, új dolgokba kezdhetsz, amelyek segítenek megvalósítani önmagad. A Salvatore Ferragamo Signorina parfüm segít elérni, hogy igazán laza és lezser legyél. Igazi férfias illat Thierry Mugler A Men - The Taste Of Fragrance kávés-pacsulis parfümje, amely különösen illik a Bak férfiakhoz.