• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • +36-1/696-0445
  • info@parfumcenter.hu

Ajándékok, kedvezmények


Vásárlóink bizalmának elnyerése mindennél fontosabb számunkra ezért szeretnénk megajándékozni Önöket kedvezményes ajánlataink keretében. 

Amennyiben a megjelölt AHAVA arcápoló termékek közül vásárol, egy 40 ml-es AHAVA Deadsea Plants simogató testszörbetet* adunk ajándékba!
*A készlet erejéig

 

Ha bármilyen Golden Green - Nature Line terméket vásárol, a rendelés mellé egy kozmetikai fejpántot* is kap ajándékba!
*A készlet erejéig

 

Subrina Recept - az új RECEPT minden hajproblémára! Most bármely Subrina Recept sampon és hajszesz együttes vásárlása esetén egy ChromWell fejmaszírozót* adunk ajándékba!
*A készlet erejéig

 

Minden kedves vásárlónknak egy ajándék illatmintával kedveskedünk. Az illatminták nem választhatóak!Mi, így értékeljük bizalmát! Első rendelését követően egy 5% -os kedvezményre jogosító kódot küldünk, melyet már egy teljesült rendelés után fel tud használni minden további vásárlása alkalmával. A törzsvásárlói kódot a rendelést visszaigazoló e-mail tartalmazza. Kérjük, ellenőrizze kéretlen levelek (spam) mappáját is!

Ingyenes parfüm kiszállítás az egész ország területén

Óriási kedvezményt jelent, hogy a ParfumCenter.hu webáruház vállalja a parfümök ingyenes kiszállítását az egész ország területén – már egy parfüm megrendelése estén is!