• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • +36-1/696-0445
  • info@parfumcenter.hu

Nyerd meg a 30.000 Ft értékű napszemüveg kupont vagy a 10 db Renu kontaktlencse folyadék egyikét az eOptika.hu és a ParfümCenter jóvoltából!

banner

Szeretnél igazán trendi és nyárias lennél? Feldobnád valamivel a ruhatáradat? Nyerj garantáltan eredeti, márkás napszemüveget az eOptika.hu és a Parfüm Center jóvoltából! Az eOpika.hu kínálatában biztosan megtalálod álmaid modelljét! Válogass kedvedre a Ray-Ban, Carrera, Vogue, Max&Co, Tommy Hilfiger, Police, Diesel, Hugo Boss és egyéb divatos napszemüvegmárkák közül. A szerencsés nyertes bármely, az eOptika.hu kínálatában megtalálható napszemüveg modellre beválthatja kuponját, maximum 30 000 Ft értékben. A nyeremény személyes átvétele ingyenes az eOptika.hu irodájában, a szállítási módokkal kapcsolatban részleteket erre a linkre kattintva találsz.

Ha esetleg mégsem Te leszel a kiválasztott, akkor se keseredj el, hiszen az eOptika.hu webboltjában a bolti áraknál akár 10-60%-kal olcsóbban vásárolhatsz, az év minden napján!

Sőt, ez még nem minden! A feliratkozók között 10 db ReNu MultiPlus (60 ml) kontaktlencse folyadékot is kisorsolunk, amely épp ideális nyaraláshoz, hiszen garantáltan belefér a csomagba és még a repülőgépre is felvihető!

Nyereményjáték időtartama: 2014. július 07 - július 31.
Sorsolás időpontja: augusztus 01.

Feliratkozás a nyereményjátékra

Az Ön neve
Az Ön e-mail címe

Használsz napszemüveget, szemüveget vagy kontaktlencsét? (Kérjük jelölj meg egy vagy több opciót)
 Használok napszemüveget
 Használok szemüveget
 Használok kontaktlencsét
 Egyiket sem használokKorábbi nyereményjátékaink

Lovasfarm

Nyertesek:
- Ónodiné Ungvárszky Edit
- Garamvári Katalin
- Ránics Zsuzsa
- Zsadányi Katalin
- Maron Józsefné

Konkurencia.hu

Nyertes:
- Bajnovics Beáta