• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • +36-1/696-0445
  • info@parfumcenter.hu

Töltsetek együtt két napot a festői Noszvajon!

Évindító nyereményjátékunk nyereménye egy 2 fő részére szóló, 2 éjszakás, félpanziós wellness-hétvége az Oxigén Hotel Family & Spa hotelbe.

Regisztráljatok, és ha nektek kedvez a szerencse, akkor egy egész hétvégére élvezhetitek az ősfás park nyugalmát, a különleges masszázsok kényeztetését, és a szórakoztató programokat!

A zen szemléletű szállodában kényeztető kozmetikai kezelések, bőrápoló-, nyirok-, és talpmasszázs, aromás finn szauna, és változatos napközbeni programok garantálják a felfrissüléseteket. A szálloda éttermében hagyományos, házias, magyar ízeket kóstolhattok, a környéken pedig látnivalók várják, hogy felfedezzétek őket. 

A nyereményjáték vége 2015. 01.31-én.    

Sorsolás 2015. február 2-án!

Az eredményről a feliratkozókat a megadott e-mail címen értesítjük, a nyertes neve pedig ezen az aloldalon és Facebook oldalunkon is megtekinthető lesz.

Jelentkezem a nyereményjátékra

E-mail cím
Vezetéknév
Keresztnév
Nem

A jelentkezési űrlap kitöltésével és elküldésével elfogadod, hogy a továbbiakban a Parfümcenter.hu marketing célú üzeneteket küldjön neked. (Harmadik fél számára nem adjuk át a jelentkezők adatait, a további levelekről le lehet iratkozni bármikor.)

Előző nyerteseink:

A Valentino Umo férfi parfüm nyertese:             Kecskés Gabriella (gabriella0808@...)

Gratulálunk!

 

A Trendmaker.hu partnerünkkel közös nyereményjátékon  Esprit női órát nyertek:                   Bódisné Sebestény Györgyi (bodisne.gyorgyi@...)     Dr. Garas Györgyi (garas.gy@...)                           Pataki Mária  (dama4x@...)

Gratulálunk nekik!

A Carolina Herrera 212 VIP Rosé parfüm nyertese Homolka Ágnes (homolka.agnes@...)

Gratulálunk!

A Rio Beauty Hungary kompakt lézeres szőrtelenítő gép nyertese Szabó Bettina (szabobetti85@...)

Gratulálunk!