• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • +36-1/696-0445
  • info@parfumcenter.hu

Nyári parfümhoroszkóp 2012


Vízöntő (I. 20. - II. 18.)

Az utóbbi időben nem halogattad a teendőidet, hanem a régóta felgyülemlett munkáid is el elvégezted. Ez nagyon jó érzéssel tölt el és önbizalmat ad. A felszabadult időt akár pihenéssel akár egy új projekt megvalósításával töltöd, nem fogod megbánni. Hiszen a kikapcsolódás mindenkinek jár és a vasat is addig kell ütni, ameddig meleg!

Önbizalmad megkoronázására kitűnő választás Givenchy Very Irresistible Electric Rose parfümje, illetve a férfiak számára Givenchy Very Irresistible Fresh Attitude parfüm.

Halak (II. 19. - III. 20.)

Ha mostanában picit unalmasnak érzed a napjaid, akkor itt az ideje, hogy a változás útjára lépj! Nyisd ki a szemed és füled, ne mondj nemet egyetlen invitálásra sem, mely barátaid, családod vagy a párod felől érkezik. Az anyagiak miatt sem érdemes aggódnod, idén nyáron megtalálod a tökéletes összhangot a szórakozás és munka között.

Tedd szabaddá magad Nina L'Air du Temps by Starck-el és vadulj meg Diesel Only The Brave Tattoo parfümökkel!

 

 

Kos (III. 21. - IV. 19.)

Idén tavasszal valami oknál fogva önbizalom hiányban szenvedtél. De most találkozol valakivel, legyen ez egy udvarló, vagy rég nem látott rokon, aki újult erővel tölt fel és újból kitárul előtted az élet napos oldala. Nyitottabb vagy a kínálkozó lehetőségekre és a nyár vége felé egy utazás is kilátásban van.

A kalandok beindításában Carolina Herrera 212 Glam Women parfümje és Carolina Herrera Herrera Aqua illatok lesznek segítségedre.

 

Bika (IV. 20. - V. 20.)

Megállíthatatlan és tüzes vagy, mint egy „megvadult bika”. A munkahelyeden csak úgy dőlnek belőled a jobbnál jobb ötletek, talán az év végére az előléptetésed is kilátásba helyezik. Azonban ne mindig csak a munkán járjon az eszed, tudj egy picit kikapcsolódni is, így elkerülheted párkapcsolatod és barátaid ellenszenvét.

Vadságodban tökéletes társra lesz a Paco Rabanne Black XS L'Excès For Her és Paco Rabanne Black XS L'Excès parfümpáros "személyében".

 

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Reggelente nehezen megy az ébredés, este pedig nem bírsz elaludni, olyan, mintha fordított életet élnél. A problémádra megoldás lehet egy kis sport, vagy változtass meg magad körül valamit, mert lehetséges, hogy túlságosan befásultál a szürke hétköznapokba.

Az ikrek jegy szülötteit Jil Sander Sport For Women, illetve Hugo Boss 2012-es nyári parfümje a Hugo Boss Boss Bottled Sport bizonyosan mozgásra ösztönzi majd.

 

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Itt az ideje relaxálni, eltölteni egy mesés hétvégét a pároddal vagy egy kedves ismerősöddel akár az ország határain belül, akár valahol a magas hegyekben, vagy egy homokos, napsütötte tengerparton. Ezt az évet eddig kellő képen végig dolgoztad és hajtottad, itt az ideje a jól megérdemelt pihenésnek.

A kikapcsolódás és romantikus hangulat megteremtéséhez Van Cleef & Arpels Féerie és Van Cleef & Arpels Midnight In Paris parfümök segíthetnek hozzá.

 

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Idén párkapcsolati életed, vagy a nagy Ő keresése nem igazán úgy alakult, mint amire számítottál. Az a gond, hogy túl görcsösen ragaszkodsz ahhoz a kialakult képhez, ami a fejedben van. Engedd szabadjára gondolataid, köss több kompromisszumot és meglátod, minden jóra fordul!

A szabad gondolatok az óceán hullámain szárnyaljanak Davidoff 2012-es parfümpárosával, a Davidoff Cool Water Pure Pacific-kel!

 

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Tele vagy energiával, csak úgy tündökölsz minden nap, ragyogásodra kollégáid is felfigyelnek. Azonban valaki közülük nem, mint munkatárs néz mostanában rád, nagyon imponál neki az a természetes ragyogás, ami belőled fakad. Minél előbb tisztázd vele a helyzetet, hogy elkerüld az esetleges későbbi konfliktusforrásokat.

A tündöklő szűz hölgyeket Roberto Cavalli 2012 teszi még ragyogóbba, az uraknak pedig Roberto Cavalli Man lehet az ideális választás.

 

 

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Hullámvölgyek tarkítják életed, itt az idő, hogy kibillentsd a mérleg nyelvét valamelyik irányba! Igyekezz, hogy ez a pozitív oldal legyen. Ehhez nem kell mást tenned, mint elvégezned a régóta halogatott dolgaid és elrendezned egy konfliktust, ami nagyon rég óta gyűrűzik közted és egy barátod között.

A méleg hölgyeknek Donna Karan DKNY Be Delicious Fresh Blossom Eau So Intense nyári parfümjét ajánljuk, az uraknak pedig a frissítő DKNY Be Delicious illatot.

 

 

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Csípős hangulatban ugrasz neki a nyárnak. Akad néhány ember, aki jót mulat ezen és a saját malmára igyekszik hajtani a vizet. De téged keményebb fából faragtak, erőt veszel magadon, hárítod a támadásokat. A megpróbáltatások után nyugodtan adj magadnak néhány nap pihenőt, meglátod, egész más színben fogod látni a világot.

A skorpió hölgyek próbálják ki Chevignon Forever Mine Into The Legend For Women virágos-gyümölcsös illatát, mely vidámságot csempész majd a szürke hétköznapokba. A skorpió férfiaknak pedig Mont Blanc Legend aromás illata lehet a pozitív változás indikátora.

 

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Sok időt fordítasz karriered egyengetésére és ez a befektetett energia most megtérülni látszik. Mindig nagyon ügyeltél arra, hogy megtaláld az egyensúlyt a munka és a magánélet között. Ezt családod és barátaid meg fogják hálálni, csak így tovább, hamarosan eljön a felhőtlen kikapcsolódás ideje is.

A magabiztosságot Thierry Mugler Angel Aqua Chic nyári parfümje, illetve Bvlgari Aqua Marine Pour Homme vizes illatai adják.

 

Bak (XII. 22. - I. 19.)

A bakok mostanában nem igazán találják a helyüket, teljesen fel vannak pörögve és sok mindenbe belekezdenek, de nem fejezik be. Itt az ideje a lassításnak és szépen sorban elrendezni a befejezetlen ügyeket, mert a lendület csak a precizitással karöltve fog a siker útjára vezetni Titeket.

Nyugalmat csempészhet életetekbe Boucheron Jaipur Bracelet, illetve Boucheron Boucheron Pour Homme parfümjei.