• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • +36-1/696-0445
  • info@parfumcenter.hu

Hogyan Vásárolhat


1. A díjazásról

1.1. A Parfümcenter.hu-ról történő vásárlás:

A parfüm webáruházból elektronikus úton, a www.parfumcenter.hu weboldalon keresztül, és telefonos ügyfélszolgálatunk segítségével egyaránt lehet vásárolni. Elektronikus vásárlás esetén a termékek saját oldalán a kívánt kiszerelés ára mellett található ikonra klikkelve tudja az egyes termékeket a kosárba helyezni. A vásárlási folyamatban lehet érvényesíteni a kedvezményre jogosító kódot, majd a megrendelőlap kitöltésével tudja leadni rendelését. A későbbi vásárlás megkönnyítése érdekében, és a különböző kedvezmények igénybevételéhez rendelésével egyúttal hírlevelünkre is feliratkozott.


Telefonos rendelés esetén, kollegáink töltik ki a megrendelőlapot, ezért az ügyfélszolgálaton kell bediktálni az Ön által rendelt parfümöket, és a szállításhoz szükséges adatokat.

A rendeléseket 2-5 munkanapon belül tudja cégünk teljesíteni. A parfümök kézbesítése a hét minden munkanapján 8-17 óra között történik.

1.2. Kézbesítési díjazás:

A kiszállítás már 1 parfüm rendelése esetén is INGYENES az egész ország területén! A kozmetikai, smink, hajápolás és wellness termékek szállítási költsége 790 Ft. Ezen termékek esetében, ha a rendelés végösszege meghaladja a 10.000Ft-ot akkor a házhozszállítás díjtalan. Felhívjuk figyelmét, amenniyben parfümöt is rendel a kiegészítő termékek kiszállítása ingyenes.

1.3 Parfümök árai

Cégünk az árváltoztatás jogát fenntartja, valamint rajtunk kívülálló hibákért - legyen az képi, nyomdai vagy technikai - felelősséget nem vállal. Amennyiben változik egy adott parfüm ára, a Parfumcenter.hu webáruház tájékoztatja Önt e-mailben, vagy telefonon.

1.4 Ajándékok

Minden kedves vásárlónk automatikusan csatlakozik törzsvásárlói programunkhoz. A leadott rendelések után a megadott emailcímre érkezik egy visszaigazolás, ami tartalmaz egy törzsvásárlói kuponkódot, amelyet bármennyiszer felhasználhat az elkövetkezendő rendelései során. Ez a kód 5%-os kedvezményre jogosítja, melyet a rendelés leadásának folyamatában kell beírni a megfelelő mezőbe. A kupon bemásolása után, érvényesítenie kell az „ok” gombbal, majd a kedvezmény azonnal levonásra kerül Egyedülálló szolgáltatásainkat ingyenesen veheti igénybe, már egy parfüm rendelése esetén is.

Kedvezményeinket megtekintheti itt

2. A termékekről

2.1. Szavatosság

Az eladó az általa eladott árukra terméktípusoktól függően, eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve.

2.2. Bontott termékek

A Parfumcenter.hu áruházban kizárólag új, bontatlan termékek kerülnek értékesítésre. Ezért kibontott terméket nem áll módunkban visszavenni.

2.3. Visszavásárlás

Cégünk kizárólag eredeti parfümöket árul, ezért 100%-os visszavásárlási garanciát vállal az összes forgalmazott és kiküldött termékre. Amennyiben nincs megelégedve a kiszállított parfümmel, jelezze ügyfélszolgálatunknak. Munkatársaink tájékoztatni fogják a részletekről, és a teendőkről.

2.4. Készlethiány

Abban az esetben, ha egy parfüm nincs raktáron, készlethiányossá válik, Ügyfélszolgálatunk 72 órán belül megpróbálja felvenni Önnel a kapcsolatot és újra egyezteti parfüm rendelését!

3. A vásárlásról

3.1. Szabályzat elfogadása

A Parfumcenter.hu áruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével.

3.2. Megrendelés elfogadása

A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló a megrendelő űrlapon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a Parfumcenter.hu webáruház felelősséget nem vállal.

3.3. Külföldi kiszállítás

Terméket külföldre nem áll módunkban szállítani.

3.4. Termék átvétele

A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

3.5. Kiszállítás időpontja

A szállítócéggel lehetőség van időpont egyeztetésre, amit a megjegyzés rovatban kell jelezni a rendelés leadásakor. Az időintervallumot továbbítjuk a futárszolgálatnak, azonban nem garantáljuk a csomag kiszállításának időpontját.

3.6. Sikertelen csomag átvétel

Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb két alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására.

3.7. Kiszállítás és fizetés

A kiszállítás 8-17 óra között történik, ezért kérjük, hogy olyan címre kérje a csomagot, ahol a fenti időintervallumban elérheti futárunk! A fizetés történhet készpénzes utánvéttel, vagy előreutalással Paypal illetve PayU rendszeren kersztül.

3.8. Futárköltség

A futárköltség parfüm rendelés esetén az ország egész területére ingyenes! Amennyiben a rendelés nem tartalmaz parfümöt vagy parfüm szettet, csak parfüm kiegészítő vagy kozmetikai, smink, hajápolási avagy wellnes terméket, úgy 10000Ft-os rendelési összeg felett ingyenes, kisebb érték esetén 790Ft a szállítás díja.

4. A vevő jogai és kötelezettségei

4.1. Elállás joga

A vevő jogosult a megrendelést követően 24 órán belül a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mailen vagy telefonon a Parfumcenter.hu ügyfélszolgálatán. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.

4.2. Elállás és visszatérítés

A vevő az áru átvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 14 napon belül visszatéríteni.

4.2. Elállás esetén felmerülő költségek

A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket (oda és visszaszállítás költsége).

4.3. Sérült csomagolás

A Parfumcenter.hu áruházban kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből adódó költségek a Vevőt terhelik.

4.4. Visszaszállítás

A termékek visszaszállítását csak az általunk megnevezett futárszolgálatokkal fogadjuk el, mert ők sérülésmentesen tudják visszajuttatni a termékeinket raktárunkba!

5. A Parfumcenter.hu jogai és kötelezettségei

5.1 Felmerülő hibák

A Parfumcenter.hu áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

5.2. Felelősség

A Parfumcenter.hu semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:

  • Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat.
  • Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a Parfumcenter.hu áruház akadálytalan működését és a vásárlást.
  • Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
  • Bármely levél - függetlenül attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - , de főleg bármilyen adat elvesztése.
  • Bármely szoftver nem megfelelő működése.
  • Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

5.3. Okozott károk

A Parfumcenter.hu nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a Parfumcenter.hu áruházhoz való csatlakozás miatt következett be.

5.4. Adatvédelem

A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

5.5. Kapcsolódás a webáruházhoz

Egyedül a vásárló felelős a Parfumcenter.hu áruházhoz való kapcsolódásáért és a Parfumcenter.hu áruházban való vásárlásért.

5.6. Felelősségre vonhatóság

A Parfumcenter.hu nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

5.7. Árak, árváltoztatás

A Parfumcenter.hu webáruházban feltüntetett árak érvényes fogyasztói árak, melyek az ÁFÁ-t tartalmazzák. A visszaigazolást követően a rendelés fizetendő végösszege nem változik.

A legnagyobb gondosság mellett is előfordulhat azonban, hogy áruházunkban technikai hiba miatt a piaci ártól jelentősen eltérő, téves ár jelenik meg. Ilyen esetben az áru elküldése előtt egyeztetés céljából telefonon megkeressük Önt. Az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek, és az ebből eredő károkért cégünk nem vállal felellőséget.

5.8. Csalás

A Parfumcenter.hu szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban a Parfumcenter.hu nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.

5.9. Szabályok megsértése

Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, a Parfumcenter.hu szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.